2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Járműfejlesztő részleget alakít ki győri gyárában az Audi, a hétmillió euró értékű befektetés hetven új mérnöki munkahelyet teremt - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetésének vezetője az Audi Hungaria Motorfejlesztő Központ fennállásának tízéves évfordulóját köszöntő hétfői ünnepségen.
2011. december 5. hétfő 13:09 - HírExtra
A motorfejlesztés kezdetén is részfeladatokat kapott a győri egység, ezek bővültek az évek alatt - akárcsak az alkalmazotti létszám, a részleg pedig a konszern megbecsült fejlesztőközpontjává vált - emlékeztetett.

Az új egység feladata a gyártási szempontokat szem előtt tartó járműtesztelés lesz. Többek között hajtáslánc- és járművizsgálatokat, tartósteszteket, komplett járművek numerikus szimulációját és speciális analíziseket végeznek majd az új fejlesztő részlegben.

A fennállásának tíz éves évfordulóját ünneplő motorfejlesztő központról megemlítette: a kezdeti hatvanról másfél százra ugrott az itt foglalkoztatott munkatársak száma, ebbe a területbe eddig több mint kilenc milliárd forintot fektetett a társaság
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását