2019. március 25. - Irén, Irisz

Újabb lépés a diktatúra felé?

Vajon miért ment Szabó Erika igazságügyi államtitkár jogtalanul az (időközben megszűnt) Országos Igazságszolgáltatási Tanács lezárt helyiségeibe? Mindezt tette két nappal a Tanács megszűnése előtt.
2012. január 16. hétfő 11:49 - HírExtra
A demokrácia egyik alapkövetelménye az igazságszolgáltatás függetlensége. A Fidesz tagadja, hogy diktatúrába vezetné az országot, eközben ilyet csinál. A dolgot tovább tetézi, hogy ebből az államtitkárasszony mégcsak nem is csinált titkot. Ebből az következik, hogy egyre kevesebbet adnak a látszatra. De miért is adnának rá, ha az eset csak a margóra fér oda a hazai médiában? Miért adnának rá, ha ezért már senki nem szól, hogy nem kéne?

Azt már meg sem kérdezem, érdekel-e valakit, hogy mit keresett ott? Esetleg elvitt valamit onnan? Bölcs iratkezelőktől tudom, hogy ami igazán veszélyes, az, ha bevisznek valamit. Miközben az az érzése az embernek, hogy politikai okokból kezdenek eljárást egyes emberek ellen, addig Szabó Erika már a "spájzban" van, és előkészítette a terepet...

Konklúzió nincs, csak egy kérdés: ez egy újabb lépés a diktatúra felé, vagy már maga a diktatúra?
Forrás: alloviz.blog.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását