2024. április 20. - Tivadar

Dnbnoise.com Presents: The Attack

A budapesti underground elektronikus zene egyik feltörekvő csapata, a dnbnosie idén február negyedikén mutatkozik be. A „crew” eredetileg élő internetes rádióadás készítésére szerveződött.
2012. január 24. kedd 12:51 - HírExtra
A tört ütemek a rádióban 2011. áprilisa óta szólnak tesztüzemben éjjel-nappal, a hét több napján esténként pedig élő adásban elő videostreammel. Röpke néhány hónap leforgása alatt a hazai underground (ezen belül a rádió fő profilja - a drum and bass szcéna) több nagy névvel is képviseltette magát, élőben.

Számtalan meghívott

A szerkesztők meghívottjaiként hallhattuk Longman, IAN, Markov, Axim, Reza, a Cybershot, L.A.S., Solarcube & Sense, a Magical Gravity, Inward Phase, Wikki, Exorcist, Zoom, Rol&, Crocus & Rack, Savage & MC Fantom, MC Blu-ID, MGL, Ron & Blase, Paranoid, Mystification, Subokid, Mr.Herb & ER, Biggie Bwoy, Vektor, Dolby Roll, Ali Bishop, Cyborg Templar vendégszereplését.

A csapat elérkezettnek látta az időt arra, hogy saját estet szervezzen – erre kerül sor február első szombatján, a Blog Music Club-ban. Ahogy egy jó rádióműsor, úgy egy egész estés buli sem lehet teljes meghívott vendég nélkül – ez a dnbnoise csapat „olvasatában” nem kevesebbet jelent, mint a nemzetközi viszonylatban is élvonalbeli SKC-t, aki a legendás brit kiadó, a Commercial Suicide színeiben lép a lemezjátszók mögé.

Egy vendég nem vendég, ezért a buli főműsorszáma kiegészül Longman-nel, a hazai szcéna másik ’öreg motorosával’, SKC-vel egy kétórás back-to-back set ugráltatja majd meg a közönséget. A fel- és levezetésről a dnbnoise rezidens lemezkoptatói gondoskodnak – a rádió „kapitánya” Cr1s, valamit Stern, a Lock & Zoom duó, és Damien & Konor tesznek hozzá egy-egy órát a basszus-áradathoz.

Az alternatíva

Akinek a drum & bass nem élete szerelme, annak a LESS BPM STAGE való, ahol Lock egy minimal/dub techno szettel jelentkezik, Subokid és Paranoid pedig dubstep lemezeikből válogatnak. A line-up kiegészül még a fellépő három lemezlovas neves vendégeivel, ez legyen meglepetés.

Amennyiben mindez még nem győzte volna meg a nagyérdemű közönséget, akkor egy csattanó a végére: a buli ingyenes!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

TheFallen
2012. január 24. 12:59
"Gyertek csak, gyertek, kedveskéim!" De komolyan.:)https://www.facebook.com/events/166211000152164/

Ezenfelül online rádió is vagyon.
http://www.dnbnoise.com/
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását