2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Rotfront zenekar pörgeti fel a Gőzölgő első napját

A berlini zenekar nyitja a fesztivál koncertsorozatát február 23-án.
2012. február 22. szerda 11:14 - HírExtra
Igazi örömzenével indítja el az [origo] Gőzölgő Fesztivál esti koncertsorozatát. A nyitónapon a berlini Rotfront zenekar táncoltatja meg az Akvárium Klub közönségét. Az Emigrantski Raggamuffin Kollektiv új felállásban és rég nem játszott magyar dalokkal lép a színpadra.

Az orosz-magyar-német-amerikai barátság jegyében született berlini zenekar két lemeze folyamatosan fejlődő anyagán túl Budapestnek előveszi a rég nem játszott magyar dalokat: a g`sztronómiai fesztivál első napján, csütörtökön igazi forró hangulatot varázsol a belvárosba.

„A Gödör Klubban sok legendás estét éltünk át, amelyekből gyerekek születtek, házasságok jöttek létre, vagy szűntek meg. Kíváncsian várjuk a következő koncert eredményeit immár az Akvárium Klubban” – mondta Wahorn Simon énekes.

A zenekar női tagja, Gryllus Dorka egy időre visszavonul az énekléstől, hogy anyai feladataira koncentráljon, őt a bolgár származású Katya Tasheva helyettesíti ez idő alatt.

A zenekar szerteágazó ízléssel rendelkezik, így minden fellépésükre egy kisebb bárt hoznak magukkal. A rendezvény meleg italaiból, vagy pálinkáiból azonban kedvükre válogathatnak. Az első [origo] Gőzölgő Fesztiválon ugyanis bőséges kínálat lesz kávéból, forró csokiból, kakaóból, speciális teából, grogból, rumpuncsból, bombardinóból, forralt borból és szívet melengető pálinkából február 23-26 között
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását