2024. április 19. - Emma

Február 27-ig tessék leadni

Jövő hétfőig nyújthatják be adóbevallásukat a vállalkozási tevékenységet folytató vagy az általános forgalmi adó körbe tartozó magánszemélyek - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében.
2012. február 24. péntek 11:33 - HírExtra
A vállalkozók és az áfa-fizetési kötelezettséget eredményező értékesítést végző magánszemélyek az 1153 számú nyomtatványon nyújthatják be személyi jövedelemadó bevallásukat az adóhatósághoz.
Szintén február 27-ig kell a 1143 számú nyomtatványon bevallást benyújtaniuk az eva-alanyok többségének: az egyéni vállalkozóknak és a bevételi nyilvántartást vezető betéti és közkereseti társaságoknak.

Az adóhatóság kiemeli, hogy az esetleges adókötelezettséget is 2012. február 27-ig kell megfizetni. A NAV arra kéri az adózókat, hogy amennyiben megtehetik, minél hamarabb adják be bevallásukat az adóhatósághoz, lehetőség szerint az Ügyfélkapun keresztül, elektronikus úton.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását