2024. április 25. - Márk

Az olimpia alatt is szigor lesz hazánkban

A labdarúgó Európa-bajnoksághoz hasonlóan az olimpia alatt is ellenőrzik a vendéglátóhelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai - közölte a hivatal közép-magyarországi regionális adó főigazgatósága szerdán az MTI-vel.
2012. július 18. szerda 10:56 - HírExtra
A közlemény szerint a foci EB ideje alatt a revizorok szurkolóként ellenőrizték a vendéglátóhelyeket, és minden második helyszínen találtak hiányosságot.

A tapasztalatok szerint különösen Újpesten, Lipótvárosban és Józsefvárosban csökkent a "nyugtaadási fegyelem" a meccsek alatt. A legtöbb vállalkozás ebben az időszakban nem rögzítette a bevételeit és sok esetben csak pincérblokkot adtak a vendégeknek - fűzték hozzá.

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy a fővárosi és Pest megyei szórakozó- és vendéglátóhelyek a közelgő nyári olimpiai játékok időszakában is fokozottan számíthatnak arra, hogy a NAV inkognitóban lévő munkatársai felbukkannak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását