2024. április 20. - Tivadar

Letartóztaták a gyilkost

Előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Városi Bíróság vasárnap azt a férfit, aki megölte az anyját a baranyai megyeszékhelyen.
2012. november 18. vasárnap 16:41 - HírExtra
Hajdu István, a bíróság elnöke újságíróknak elmondta, hogy az emberöléssel gyanúsított 44 éves B. Gábor letartóztatását jogerősen egy hónapra rendelték el. Az indoklás szerint a nagy tárgyi súlyú, öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő cselekmény miatt fennáll a szökés, elrejtőzés és a tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésének veszélye.

Szentirmai Ágnes, a gyanúsított védője azt közölte: védence tagadja, hogy megölte volna az anyját.
A mentők pénteken értesítették a rendőrséget arról, hogy Pécsen, a Makár-tető dűlő egyik házában holtan találtak egy 71 éves asszonyt. A helyszíni szemle adatai és az elsős orvos szakértői vélemény szerint a nő bántalmazás következtében halt meg.

A rendőrség a nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekménnyel az áldozat fiát gyanúsította meg; elfogták és őrizetbe vették. A tett indítékát és körülményeit még vizsgálják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását