2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Mi van a golffal?

Az ausztrál Adam Scott keze az utolsó napon "megremegett" a profi golfozók Arnold Palmer meghívásos viadalán, melyen nyerő helyzetből végül csak a harmadik lett, így nem tudta átvenni a vezetést Tiger Woodstól a világranglistán.
2014. március 24. hétfő 10:35 - HírExtra
A 33 éves játékos három ütés előnnyel kezdhette meg a 6,2 millió dollár összdíjazású viadal vasárnapi zárónapját, ám a rágurításokkal rendre gondja akadt, s végül csak 76 ütésből teljesítette a pályát. A négynapos versenyt így az amerikai Matt Every nyerte meg, két ütéssel Scott előtt, akit ráadásul még a szintén amerikai Keegan Bradley is megelőzött.

Every sikeréért 1 millió 116 ezer dollárt kapott.

Adam Scott így nem világelsőként kezdheti majd meg jövő héten az év első Major-versenyét, a US Masterst, melynek ő a címvédője.

A ranglistán továbbra is éllovas Tiger Woods hátsérülése miatt nem indult a Bay Hillben rendezett tornán, s kérdéses, hogy az augustai Major-viadalon részt vehet-e.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását