2024. április 16. - Csongor

Nono, ez nem volt szép!

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség egy román férfi ellen, aki 28 migránst egy kisteherautóba zsúfolva próbált a zöldhatár közeléből Németországba szállítani - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
2016. február 15. hétfő 12:14 - HírExtra

    Szanka Ferenc közölte, a férfit a csempészett személy sanyargatásával elkövetett embercsempészés bűntettével, kábítószerrel visszaélés és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolják.

    A vádirat szerint a román férfi megállapodott megbízójával abban, hogy mások által a szerb-magyar határon átjuttatott migránsokat Németországba szállít. 2015. augusztus 22-én éjfél után Mórahalom közelébe hajtott, ahol felvett a gépkocsiba 21 szír, 5 iráni és 2 iraki állampolgárt. Nem sokkal az indulás után azonban a rendőrök megállították őket. A jármű alig 13 köbméteres rakterében nem volt biztosítva a levegőcsere, és az utasoknak már mintegy 40 perc elteltével légzési nehézségeik lettek volna.

    A vádlott táskájából amfetaminszármazékokat foglaltak le a rendőrök, és a kábítószert a férfi vizeletéből is ki lehetett mutatni - tudatta a csoportvezető ügyész.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását