2024. április 19. - Emma

Katus Attila a szebbik nemről

Attila rajong a szebbik nemért és hisz abban, hogy a férfinak védelmet nyújtó bástyaként kell szolgálnia a párját, a szüleit és az egész családját. Hogy mivel gazdagította Attila személyiségét a sport és hogyan éli meg a férfiasságát, minderről beszélni fog a 2016. május 15-én vasárnap megrendezésre kerülő II. Womanity Fesztivál nagyszínpadán is, ahol az erősebbik nem is képviselteti magát.
2016. május 10. kedd 11:47 - HírExtra


"Fontosnak tartom, hogy mi férfiak minél jobban megértsük a nőket, ők pedig minket, férfiakat, éppen ezért örülök, hogy egy nőknek szóló fesztiválra is meghívást kaptam. Úgy gondolom, hogy nagyon sok olyan tapasztalatot szereztem életem során, amelyekkel másoknak is segíthetek. A sport a teljesség igénye nélkül: kitartást, szorgalmat, vállalkozó kedvet, önbizalmat, bátorságot, kudarcok könnyebb elviselését, energiát, egészséget, az élet és az emberek szeretetét, jó kedélyt, mások és a különbözőségek elfogadását, maximalizmust és igényességet adott, valamint megtanított feszes időrendben élni, ami szerintem különösen fontos a mai felgyorsult világban." – nyilatkozta Attila, aki azt is elárulta számunkra, hogy melyek számára a legvonzóbb női tulajdonságok:

A jó szándék, meleg szív, érzékenység, érzékiesség, nőies megjelenés, nőies alak és gondolkodásmód, nőies mozgás, igényesség, ápoltság, gyermekszeretet, tiszta gondolkodásmód és sokoldalúság, ezek úgy gondolom, hogy mind - mind fontos szerepet játszanak abban, hogy egy nő minél vonzóbb legyen."

Katus Attilával 2016. május 15-én 16.00 órakor találkozhatnak majd a Millenáris Park B épületében megrendezésre kerülő II. Womanity Fesztivál nagyszínpadán, ahol Jaksity Kata beszélget majd vele, sportról, kitartásról, nőkről.

Bővebb információ, részletes program: www.womanityfesztival.hu

II. WOMANITY FESZTIVÁL – ILYEN VAGYOK!

A női világ 2016. május 15-án a Millenáris B épületében összpontosul. Közel 120 figyelemre méltó női-családi márka várja a látogatókat interaktív élménystandokkal, díjmentes tesztelési lehetőségekkel, kedvezményekkel. A nagyszínpad előadói-, és a kerekasztal beszélgetések résztvevői között olyan elismert személyiségektől lehet majd tanulni, mint Sterczer Hilda, Juhász Anna, Vass Virág, Tonk Emil, Vámos Miklós, Dr. Kádár Annamária, Bán Teodóra vagy Kriston Andrea.

A közel 4000 négyzetméteren megelevenedő fesztiválon képzés-, és karrierlehetőségekkel, mini kurzusokkal, workshopokkal is várják az érdeklődőket. Az esemény baba-mama szobájában, üzleti szektorában és „férfi megőrzőjében” pedig tovább bővülnek a programlehetőségek. Ne maradj le az év egyik legfontosabb női eseményéről.

(képünk illusztráció)


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását