2024. április 19. - Emma

Elismerés a youtube-tól

Még a YouTube amerikai vezetősége is üdvözölte a Középsulit, hiszen a brand munkatársai kézhez kapták a sok youtuber által oly hőn áhított ezüst play gombot, melyet akkor érdemel ki egy csatorna, ha feliratkozóinak száma eléri a 100.000 főt.
2016. május 11. szerda 07:22 - HírExtra

 

"A YouTube-ot sokszor emlegetjük a világ legnagyobb színpadaként, ahová bárki kiállhat és megmutathatja tehetségét. A Középsuli csatornának ez sikerült, mert rövid idő alatt elérték a 100 000 feliratkozót csatornájukon és ezzel elnyerték a YouTube Silver Play Button díját is. Gratulálunk, és reméljük, hamarosan az arany play gombot is ünnepelhetjük!" -  mondta Bíró Pál, a YouTube magyarországi menedzsere.

Kovács Robertina, a Középsuli.hu felelős szerkesztője elmondta, hogy kollégáival rendkívül megtisztelőnek érzik, hogy a Középsuli YouTube csatornája az ezüst play gomb bemutatásának napján már 121.000 feliratkozót számlál, vagyis rendkívül gyors a növekedés, köszönhetően a rajongóknak. Ez a szám is egyfajta teljesítménymérő az online világban, emellett visszaigazolás a nézőktől, akik nélkül nem lehetnének itt. A Középsuli csapata azért dolgozik, hogy a közönséget az igényeiknek megfelelő tartalommal szolgálja ki, és törekszik arra, hogy a rajongótábor továbbra is elégedett legyen.

„A Középsuli nem szimplán egy YouTube csatorna, annál sokkal több. Arra törekedtünk, hogy egy brandet építsünk ki, mely több szegmensből áll: maga a Középsuli.hu, a YouTube-csatorna, melynek része a Középsuli TV és a Középsuli sorozat (a csatorna összmegtekintése:26.700.000 Forrás: YouTube), a Facebook oldal, az ask.fm oldal és az Instagram oldal, melyen 53000 követőnk van. Ez utóbbi azt jelenti, hogy Magyarország legnépszerűbb márkái között a Középsuli brand dobogós helyet foglal el!  A terjeszkedés pedig nem áll meg: áprilisban megjelent a Középsuli filmsorozat román változata, román nyelven (Noi liceenii néven), melyet kint forgattunk. A román nyelvű Középsuli oldal pedig már hónapok óta sikeresen működik. Hamarosan Szlovákiában is elindítjuk a középiskolásoknak szóló filmsorozatot, a magazin pedig már ott is működik”- mondta Kovács Robertina.

Az ezüst play gomb bemutatóját színesítették a Középsuli filmsorozat szereplőinek történetei. Ketten közülük a 2015/2016-os tanévben érettségiznek. Bodony Barbara, aki a sorozatban a tatai lányt alakítja, elmesélte, hogyan késte le majdnem a saját ballagását. Koszta Bercel pedig, aki a sorozatban Berci, a stréber bőrébe bújik, az írásbeli érettségikről számolt be. Az eseményen az is kiderült, Berci nem érettségizett matematikából, mert felmentése volt, illetve megtudtuk tőle azt is, miért nem kellett a magyar érettségihez az a lexikális tudás, ami a magyarhoz kellett volna.

A Középsuli.hu nem csupán a sorozat szereplőinek érettségivel kapcsolatos tapasztalataira volt kíváncsi, hanem olvasóinak is feltett kérdéseket a középiskolás élet legnagyobb megmérettetésével kapcsolatban. Az olvasók az írásbeli érettségiket bemutató cikkekben elhelyezett szavazópanelek segítségével véleményezték a vizsgákat, saját teljesítményüket. A felmérésből tanulságos összefüggésekre derült fény.

„Többek között azt is megtudhattuk, hogy a Középsuli olvasói a matematika érettségi megírását követően jóval negatívabban ítélték meg saját teljesítményüket, mint amikor megismerték a megoldókulcsot  A magyar könnyű volt szerintük, a törit viszont sokan csak azért tudták tűrhetően megoldani, mert lehetett atlaszt használni” – mondta Hajdú Anna, a Középsuli.hu oktatási rovatának vezetője.

Ahogy a világ, úgy a közösségi hagyományok is folyamatosan változnak. A Középsuli tapasztalata szerint általánossá vált az iskolákban a bolondballagás, Amerikából pedig begyűrűzött a lufieregetés szokása. A ballagási csokrok közül idén hódítottak azok, amelyekben a virág mellett édesség is lapult.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását