2018. július 23. - Lenke

Elfogták a zaklatót

A debreceni rendőrök elfogták azt a fiatalembert, aki a gyanú szerint folyamatosan zaklatta volt barátnőjét, majd bántalmazott egy fiút.
2016. május 13. péntek 12:16 - HírExtra

A Debreceni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Bencével szemben.

A gyanú szerint a 19 éves fiú nem tudta elfogadni, hogy a barátnője szakított vele és 2016. április 8-tól rendszeresen zaklatta telefonon, valamint interneten a lányt. A sértettel akarata ellenére a fiú többször személyesen is találkozni akart.

A fiú és volt barátnője kapcsolata annyira megromlott, hogy 2016. május 12-én 14 óra körül Debrecen, István úton K. Bence meglátta a lányt egy másik fiatalemberrel, ezért vita alakult ki közöttük. A gyanúsított megszorította a fiú nyakát, majd ököllel többször megütötte őt. Miután a 19 éves téglási lakos a sértettet elengedte, elővett a zsebéből egy teleszkópos botot, amit a levegőbe emelt és azzal fenyegette a fiatalokat, majd a helyszínről elmenekült.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök megkeresték a fiút, akit elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak. K. Bence a bűncselekmény elkövetését elismerte, jelenleg szabadlábon védekezhet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását