2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Görög Zita és Varga Iza ruhatára

Szívesen belesnél Görög Zita és Varga Iza gardróbjába? Ezt most bármikor megteheted, hiszen a két díva saját névvel ellátott válogatást hozott létre a legnagyobb divatportálon, ahol összeválogatták kedvenc ruháikat, kiegészítőiket.
2016. május 24. kedd 14:37 - HírExtra
 Idén tavasszal a frissesség és megújulás jegyében mindketten új darabokat, merészebb vonalakat csempésztek bele válogatásukba. Ezzel gardróbfrissítésre inspirálják a hölgyeket, amely belső változást is hozhat magával.

Két igazán nőies híresség, Görög Zita és Varga Iza munkájának szerves része az öltözködés és a divat. Mégis a szokásos, felvett szerepek helyett most saját személyiségük és stílusuk szerint állítottak össze egyéni kollekciókat a legnagyobb divatportálon.

Görög Zita népszerű modell, műsorvezető stílusát a feltűnő kiegészítők, kalapok, élénk, intenzív színű ruhák és extrémebb szabásminták jellemzik.

„Fontos, hogy minden formában meg tudjuk élni önmagunkat. Ha változni szeretnénk belül is, ahhoz jó kezdés a gardróbfrissítés. Ugyanúgy hat a belső a külsőre, mint fordítva. Sok esetben csak egy stílusban viselünk ruhákat, mert abban érezzük jól magunkat, de a komfortzónából olykor felszabadítóan jó kimozdulni. Nekem szinte minden megtalálható a ruhatáramban: hippi, szexi csaj, anyuka, meeting dresszek. A lényeg, hogy sose kényszerítem bele magam semmibe, és van elég bátorságom mindent kipróbálni” – mondta Zita, akinek következő kollekciója az őszi szezonban lesz megtekinthető a Fashion Days webshopján. „Az őszi/téli válogatásban a kabátok dominálnak majd, mániákusan szeretem őket. Ezen belül is a kockás mintájú, gyapjú darabok a kedvenceim” – tette hozzá.

Varga Izabella elismert színésznő kifejezetten örült a felkérésnek, mert végre a stylist-ok helyett most ő állíthatta össze kollekciójának darabjait. „Ha egy szóval jellemezhetnénk a ruhatáramat, akkor az a praktikus lenne. A munkámnak köszönhetően folyamatosan ingázom, úton vagyok, forgatásról interjúra, onnan pedig a gyerekekért az iskolába megyek. Ebből következik elsősorban a sportos-kényelmes stílus, ami a válogatásomban is megmutatkozik. Általában olyan ruhákat választok, amelyek univerzálisak, könnyen variálhatóak és egyszerre kényelmesek mégis nőies, csinos külsőt varázsolnak” – mondta Iza, aki kiemelte, hogy a praktikus darabok mellett imádja a látványos, feltűnő cipőket, hosszú és rövid elegáns ruhákat. „A kollekcióm kedvenc darabjai a tűzpiros tűsarkú szandál, csipkés, fehér maxiruha, és az örök favorit kékmintás overáll”

A The Fashion Day of Varga Izabella exkluzív gardrób most egy hónapon keresztül, június 15-ig bárki számára elérhető a magyar webshopon. De nemcsak nyáron, hanem az év második felében is válogathatunk a sztárok ruhásszekrényeiből, hiszen Iza és Zita már készül az őszi és téli kollekció összeállítására.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását