2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Különleges akcióban a strandok

Ebben az évben sem maradhat el a Budapest Gyógyfürdő Zrt. ötletes strandkampánya. Most a Keleti Pályaudvar 7-es buszmegállóját alakították át medencévé, ahogy állunk a várakozóban, olyan érzésünk van, mintha igazából a vízben lennénk.
2016. június 8. szerda 09:38 - HírExtra
 Az élmények fokozására beépítettek be egy vízzel telített, buborékoló látványelemet. Az eddig még közterületen nem használt VR szemüvegben látható 180 fokos videón keresztül az arra járók még inkább egy úszómedencében érezhetik magukat.  A VR technológiának, illetve a kialakításnak köszönhetően körbe tudunk nézni a medencében, így bukkanhatunk újabb és újabb élményekre a vízalatti világban.



A nyár folyamán számos családi, sport és gyerekprogram teszi még színesebbé a strandok életét, hiszen számos hétvégéken mind a hat strandon érdekes és szórakoztató programok és egyéb sportolási lehetőségek is várják az érdeklődőket.

Strandok éjszakája

Július 29-én a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén is megrendezésre kerül a Strandok Éjszakája program, melyhez a Budapest Gyógyfürdői Zrt. idén a megújuló Paskál strandon megszervezésre kerülő programokkal csatlakozik. Bár a Dagály strandon az úszóközpont építése miatt megszűnik a gyerek- és tanmedence, ezen a nyáron különlegességgel várjuk a látogatókat, hiszen mind az UEFA Labdarúgó Európa Bajnokság, mind az Olimpia idején 12 nm-es LED falon követhetik végig a sporteseményeket, akár a hűsítő medencében ülve. Ugyanez a lehetőség várja a Széchenyi fürdőbe látogató vendégeinket is, akik szintén 12 nm-es LED fal előtt drukkolhatnak kedvenc sportolóiknak.

A Palatinus és a Dagály strand árai változatlanok, a Csillaghegyi, Római és Pünkösdfürdői strandokon 100 Ft-tal emelkednek a belépők árai, de természetesen továbbra is lesz lehetőség gyermek, diák és nyugdíjas jegyvásárlásra, illetve komoly kedvezményeket nyújtó családi belépők megváltására.

A Csillaghegyi strandon idén is nagyon kedvezményes, 1000 Ft-os egységes áron várjuk a strandolni vágyókat, hiszen évek óta törekvésünk, hogy minél szélesebb vásárló rétegnek tudjuk biztosítani a biztonságos, kulturált strandolás lehetőségét. Az árak megtalálhatóak a www.budapestgyogyfurdoi.hu weboldal Fürdők menüpontjában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását