2024. április 19. - Emma

Remek teljesítmények kajak-kenuban

A címvédő Kozák Danuta K-1 500 méteren, a világbajnok Tótka Sándor, Molnár Péter duó K-2 200 méteren, a Hufnágel Tibor, Ceiner Benjámin egység pedig K-2 1000 méteren biztosította helyét a nyolcas döntőben a riói olimpiai kajak-kenu versenyeinek szerdai délutáni programjában. Az Olimpiai Stadionban a címvédő Pars Krisztián bejutott a kalapácsvetés döntőjébe.
2016. augusztus 17. szerda 18:19 - HírExtra


A Rodrigo de Freitas Lagunában a magyarok közül elsőként Hufnágel és Ceiner állt rajthoz, s a bemelegítő előfutam után a középfutamban kiélezett csatában szerezte meg az A döntős szereplést érő harmadik helyet.

A Tótka Sándor, Molnár Péter vb-címvédő kettőst, amely a válogatót megnyerő, de utóbb doppinggyanú miatt az utazók közül kizárt Horváth Bence és Szomolányi Máté helyett jutott az utolsó pillanatban indulási joghoz, az előfutamban csak a spanyol egység tudta megelőzni, míg a középfutamot már magabiztosan nyerte.

A keddi párosdiadal óta háromszoros olimpiai bajnok Kozák Danuta az elő- és a középfutamban is rajt-cél győzelmet aratott, így készülhet a fináléra.

Hajdu Jonatán előfutamában remek versenyzéssel a második, a középdöntőben azonban csak negyedik lett, s így ő csütörtökön a B döntőben lesz érdekelt.

Az Olimpiai Stadionban a címvédő Pars Krisztián bejutott a kalapácsvetés döntőjébe. A szombathelyi versenyző a selejtezőben 73,54 métert, majd 75,49-cet ért el, ezzel a negyedik helyen jutott tovább a fináléba, amelyre magyar idő szerint szombaton 2.05 órakor kerül sor.
 
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását