2024. március 29. - Auguszta

Újra moziban a Ponyvaregény!

A Pannonia Entertainment és a Freeway Entertainment közös forgalmazásában visszatér a mozikba a Ponyvaregény (Pulp Fiction), Quentin Tarantino Oscar-díjat és Arany Pálmát nyert, az IMDB örökranglista 7. helyét elfoglaló kultuszfilmje, amelyet sokan a 90-es évek legjobb mozijának tartanak.
2016. augusztus 18. csütörtök 15:21 - HírExtra
 A Ponyvaregény digitálisan restaurált változatát augusztus 25-től vetítik országszerte a mozik. A premier héten Budapesten kizárólag a Corvin moziban lesz műsoron, majd szeptemberben a Művész Mozi és a Toldi Mozi és csatlakozik a vetítéssorozathoz. A Corvinban az eredeti magyar szinkronnal láthatják a nézők, a Művész és Toldi Moziban a feliratos verziót vetítik. Vidéken számos nagyvárosban műsoron lesz (szinkronnal), többek között Szegeden, Szolnokon, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon és Salgótarjánban is.

Ez a bemutató illeszkedik is az elmúlt két év mozipremier-sorozatába, amely keretében olyan kultikus filmek tértek vissza igazi otthonukba, a mozivászonra, mint az Alien-filmek, a 2001: Űrodüsszeia, a Volt egyszer egy vadnyugat, a Vissza a jövőbe, a Keresztapa, a Ben-Hur, a Terminátor és számos további alkotás. A sorozat szeptember végén a több mint hetven éve készült Casablancával folytatódik majd.
Forrás: Pannonia Entertainment
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását