2024. március 29. - Auguszta

Vegafesztivál

A 20. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL 2016. augusztus 27-28. között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.) táplálkozási szakemberek előadásait, csoportos jógát, relaxációs foglalkozásokat, valamint makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolókat, öko- és bio szemléletű termék-bemutatókat kínál - nem csak vegetáriánusoknak!
2016. augusztus 20. szombat 10:13 - HírExtra
 A rendezvényen szó lesz a vegán életmódról, a nyers táplálkozásról és a gluténmentes étrendről is. A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezésesel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával.

A két nap alatt lehetőség van természetgyógyászokkal folytatott konzultációra is. Idén először lesz „főzőszoba”, ahol a fesztivál teljes ideje alatt ínycsiklandozó ételek elkészítését tanulhatják meg a látogatók. A fesztivál több zenei és tánc-programot is kínál, s amíg a szülők főznek, meditálnak vagy előadást hallgatnak, a kicsik a játszószobában tölthetik az időt A rendezvényre a belépés ingyenes!

A teljes program: www.egeszsegvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását