2024. április 17. - Rudolf

Bridget Jones ezúttal nem hízhatott meg

Szívesen újra meghízott volna Renée Zellweger a Bridget Jones babát vár című film kedvéért, Sharon Maguire rendező azonban lebeszélte róla.
2016. augusztus 25. csütörtök 11:31 - HírExtra
 
 „Sharon úgy képzelte el, hogy Bridget ugyan elérte az ideális súlyt, és meg is tudja tartani, ám ettől még korántsem tökéletes az élete, még mindig rengeteg baja van” – meséli Zellweger, aki az előző két film kedvéért 15-15 kilót hízott.

Ha a színésznő most nem hízott, akkor is bőven van miért cikkezni róla. Ez pedig az arca. Parázs sajtóvita bontakozott ki arról, vajon plasztikáztatta-e magát és mennyire. Zellweger nem nyilatkozott egyértelműen, de az tény, hogy kollégája, Hugh Grant, akivel együtt szerepelt az előző Bridget-filmekben, egy tévéműsorban nem ismerte fel a friss fényképét. Igaz, a színésznőnek csak a fél arcát mutatták, és az is lehet, hogy Grant csak a poén kedvéért mondta, hogy fogalma sincs, ki ez.

A Bridget Jones babát vár központi kérdése nem az, hogy párra talál-e a szingli hősnő, hanem hogy ki a gyermeke apja. Ötven százalék eséllyel Colin Firth karaktere az, de ugyanennyi esélye van a Patrick Dempsey által játszott harmadik főhősnek is.

(Bridget Jones's Baby - hazai bemutató: 2016. szeptember 15.)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását