2024. április 24. - György

Hol volt Renée Zellweger hat évig?

Régen láttuk Renée Zellwegert a mozivásznon, egészen pontosan 6 éve. Az Oscar-díjas színésznő most a Bridget Jones babát vár című vígjáték címszerepében tér vissza, de el tud számolni azzal az időszakkal, amikor távol volt a mozik közönségétől.
2016. szeptember 5. hétfő 11:34 - HírExtra
 „Fejlődni akartam, ezért fedezékbe vonultam, és nekiálltam tanulni, nehogy 20 év múlva úgy ébredjek, hogy ugyanolyan naivan csodálkozom rá a világra, mint amikor elaludtam” – mondta a színésznő a Hollywood Reporternek adott interjújában. Zellweger elvégezte a Los Angeles-i Egyetem (UCLA) forgatókönyvíró szakát, és megírta egy tévésorozat pilotját – azaz beharangozó első epizódját –, amit a stúdió el is fogadott.

A színésznő a távoli jövőben íróként képzeli el magát, bár nem tett le a filmezésről, de tudja, hogy a korosabb színésznők – ő most 47 éves éves – egyre kevesebb kedvező ajánlatot kapnak Hollywoodban.

A Bridget Jones babát vár komoly dilemmát mutat be: kedvenc hősnőnk már megállapodott, de van elég baja így is. Most éppen nem tudja, ki az apja gyermekének. Mark Darcy (Colin Firth) és egy jóképű amerikai milliomos, Jack Quant (Patrick Dempsey - Grace klinika) egyformán számításba jöhet.
Forrás: UIP Dunafilm
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását