2024. március 29. - Auguszta

Szétszedik Tom Cruise-t a kínaiak

Kínában népszerűsíti új filmjét Tom Cruise, aki rendkívül népszerű a hatalmas országban.
2016. október 14. péntek 18:46 - HírExtra
 

 A Jack Reacher: Nincs visszaútnak két bemutatója is volt, az egyik Sanghajban, a másik Pekingben, és a testőröknek nagyon kellett vigyázni Tom Cruise-ra, nehogy szétszedjék őt a rajongók. A szupersztár azonban állta a sarat, mindenhol engedte, hogy szelfik százait készítsék vele, sosem fagyott le az arcáról kisfiús mosolya.

Nem véletlen, hogy az új Jack Reacher-filmet pont Kínában indítják útjára. Az előző rész Észak-Amerikában „csak” 80 millió dollárt hozott, holott egy Tom Cruise neve által fémjelzett, ráadásul rendesen megcsinált akciófilm jóval százmillió fölé szokott menni csak otthon.

A produkciót a külföldi közönség mentette meg, A nem-amerikaiak 130 millió dollárt hagytak a mozipénztárakban, és ebben komoly része volt a kínaiaknak és a japánoknak, akik szintén félistenként tisztelik Cruise-t. Az ázsiai közönség egyre fontosabb Hollywood számára, a kínai filmgyárak kezdenek beszállni az amerikai produciókba, és egyre több közös film készül. Jó példa erre a legutóbbi Transformers-film, amelyet részben Kínában forgattak és kínai sztárok is szerepelnek benne, illetve a jövőre látható A Nagy Fal, amelyben Matt Damon sárkányokat öl a mondott objektum tetején.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását