2018. május 27. - Hella

Pornószínésznek állt az ismert tévé riporter

Jim Walker, aki 23 éven keresztül készített riportokat az amerikai CBS, Fox és NBC számára is (művésznevén Dallas Steel), 180-os fordulatot vett: elege lett a munkájából és „felnőtt filmek” színészének állt.
2016. október 25. kedd 10:48 - HírExtra
A 44 éves Walker úgy indokolta döntését, egyszerűen megutálta amit tévésként csinált. Belefáradt az örökös szenzációhajhászásba, abba, hogy minden csak a nézőszám növeléséről szól.

„Imádtam híreket mondani, szerettem történetek mesélni az embereknek, de nagyon nem szerettem a főnökség folyamatos szarakodását, amivel folyamatos nyomás alatt tartottak. Azt, hogy egyre szenzációhajhászóbbá egyre túlzóbbá kellett tennünk a normális, átlagos híreket is csak azért, hogy nőjön a nézettség.”

Walker, akit számtalanszor jelöltek Emmy-díjra, több amerikai elnökkel készített interjút – és Hillary Clinton jelenlegi elnökjelöltet is faggatta egyszer – hozzátette, a döntésében társának halála is szerepet játszott.
Forrás: Independent
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását