2024. április 19. - Emma

10 üveg bort vedel a diktátor

Kim Dzsung Un Észak-Korea véres kezű diktárora, míg népét éhezteti és koncentrációs táborokba küldi, önmaga számára nem veti meg az élvezeteket.
2016. október 27. csütörtök 16:14 - HírExtra

Kendzsi Fujimoto, a diktátor japán séfje fedte fel Kim kulináris szokásait. A volt szakács, aki bevallása szerint 1982 óta ismeri a családot és számtalan lakomájukat nézte végig, most fedte fel Kim élvezethajhász életmódját, ital- és ételimádatát.

Fujimoto a dél-koreai KBS televíziónak számolt be arról, hogy egy alkalommal Kim Dzsung Un nyolc gyönyörű nő társaságában érkezett egy vacsorára, majd mielőtt nekikezdett volna az ivásnak hencegni kezdett, hogy előző nap 10 üveg bordeaux-i bort gurított le.




A szakács elmondta, 2001-ben sikerült megszöknie Észak-Koreából, mikor látszólag szusiért utazott Japánba, ám sosem tért vissza.

Fujimoto azt is elárulta, Kim nagy hódolója a svájci ementáli sajtnak és masszív dohányos is.

A valóság

Míg Kim Dzsung Un nem tagad meg semmit magától, az észak-koreai nép nyomorúságos körülmények között él. A több mint 60 éve kommunizmusban élő ország, a Szovjetunió széthullása óta szinte teljesen elzárta magát a világtól, hadi fejlesztései és embertelen rendszere miatt folyamatos nemzetközi szankciók alatt van, emiatt gyakori az éhinség. Aki akárcsak a legkisebb mértékben is kritizáni meri a rendszert, azt haláltáborokba vagy rögtön a hóhér kezére kerül.

Forrás: hirextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását