2024. március 29. - Auguszta

Elképesztő siker a kick-box EB-n

Fantasztikus magyar szereplés a kick-box Európa-bajnokságon! A görögországi Loutrakiban zajló kontinensbajnokságon, az első döntős napon, hét aranyérmet szereztek a magyarok, emellett négy ezüstérmet gyűjtöttek be – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a MOB Sajtószolgálat.
2016. november 26. szombat 15:16 - HírExtra
 

Veres Roland kétszer is a dobogó legmagasabb fokára állhatott, miután a csepeli Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia kiválósága a pointfighting és a kick-light szabályrendszerben is Európa-bajnok lett. Ugyancsak kontinensbajnoki címet szerzett Mórádi Zsolt (84 kg) Jároszkievicz Krisztián (+94 kg) Murvai Lívia (50 kg), Busa Andrea (65 kg) és Kondár Anna (70 kg) pointfightingban, Szabó Dorina (60 kg) pedig ezüstérmesként zárt.

A kick-light szabályrendszerben Veres Rolandon kívül Bayer Péter (+94 kg), Dr. Busa Gabriella (55 kg) és Gremen Petra (60 kg) végzett dobogósként, miután mindhárman súlycsoportjukban ezüstérmesek lett.



Király István, a Magyar Kick-box Szövetség alelnöke elmondta, hogy az Eb-n 15 egyéni aranyérmet osztottak ki és a résztvevő 34 országból csak 7 ország kick-boxosai szereztek Európa-bajnoki címet.

„A magyar csapat az egyetlen, amelyik az elmúlt 10 évben folyamatosan a legjobbnak bizonyult a tatamis szabályrendszerben, míg az olyan nagy múltú nemzetek, mint a britek vagy az írek, most aranyérem nélkül tértek haza.” – mondta Király István.
Forrás: Objektív Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását