2024. március 29. - Auguszta

Tovább menetel Korinna - Már a TOP4-ben a magyar szépség!

Töretlenül halad előre a Miss Supranational szépségverseny magyar versenyzője, Kocsis Korinna, akit immár a három legszebb lány közé sorolják. Pénteken az is kiderül, végül milyen helyezést ér el a szépség.
2016. december 1. csütörtök 13:29 - HírExtra
 
Finisben az egyik legrangosabb nemzetközi szépségverseny döntője: december 2-án, azaz pénteken kiderül, hogy idén melyik nemzet leggyönyörűbb lánya kapja meg a Miss Supranational 2016 címet. A hazánkat képviselő Kocsis Korinna egyre több bíztató jelet kap, ugyanis a rangsorban mind előkelőbb helyre kerül, ráadásul egy komoly megtiszteltetés is érte.



„Az egész verseny alatt nagyon óvatos voltam az esélylatolgatással, és most sem akarok jóslásokba bocsátkozni, de a végső döntőhöz közeledve természetesen én is sokszor gondolkozom a rangsoron. A tavalyi döntőt elnézve nehéz bármit is mondani, hiszen voltak olyan lányok, akikről meg voltam győződve, hogy TOP10-esek lesznek, végül a 25-be sem kerültek be."

"Remélem, hogy nekem sikerül a legszebb tíz lány között végeznem, de természetesen az a célom, hogy minél jobb helyezést érjek el. Nagyon jó jelnek tekintem, hogy a verseny főtámogatója az általuk öt legszebbnek tartott lány közé választott, sőt, elsőként az én nevem mondták ki. Így öten lehetőséget kaptunk, hogy elmenjünk kirándulni a Magas-Tátrába – ami persze a táborban maradt lányokban azonnal elindította a rivalizálást."

 "Ezekkel nem foglalkozom, nagyon boldog vagyok, hogy támogatók szerint is ott vagyok a TOP5-ben, ráadásul a Missosology listáján a 15. helyről a 3-ra ugrottam, a Global Beauties szavazásán a 8. vagyok” – árulta el Korinna.

Interjúk folyton


A szépségeket többször állították már zsűri elé, akik interjúkkal próbálják még jobban megismerni a lányokat, hiszen nem csak a szépség, hanem a személyiség is számít. Korinna azonban magabiztos.
„Alapvetően izgulós típus vagyok, de most teljesen jól kezelem a helyzetet, nyugodtan csinálom a dolgomat és próbálom jól érezni magam. Szerdán látogatunk el először a döntő helyszínére, csütörtökön pedig már főpróbát tartunk – na, akkor már lehet, hogy elkezdődik az izgulás." 

"Össze sem tudnám számolni, hányszor néztem meg a tavalyai finálét, hátha az segít majd magabiztosabbnak lennem a színpadon. Szerencsére a szervezők mindig igyekeznek oldani a döntő előtti feszültséget, így legutóbb például egy jégkastélyba vittek bennünket, ráadásul a helyszínen épp esett a hó, így igazi téli mesevilágba csöppentünk, varázslatos élmény volt” – mesélte boldogan Kocsik Korinna.

A magyar szépségre az alábbi linken keresztül lehet leadni a szavazatot: http://missosology.info/forum/viewtopic.php?f=291&t=1334326
Forrás: Kékezüst
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását