2024. április 20. - Tivadar

Kezelésbe vetette a nuniját

Egy angol színésznő úgy döntött, műtéti úton megszépíti azt, ami vélhetően megszépítésre szorult.
2016. december 2. péntek 11:09 - HírExtra
Danniella Westbrook, angol színésznő gondolt egy mélyen magvasat, és egy Snapchatre feltöltött videóban - illetve fényképekben - tudatta a világgal: úgynevezett "designer vaginát" műtetett magának.

 A jelenleg negyvenhárom éves, a magyar közönség számára leginkább népszerű brit szappanoperákból ismert "sztár", a lézeres eljárással történő műtétje utáni pillanatokat tartotta érdemesnek megosztania a rajongóival.

Az említett videóban egy kórházi szobában, felhúzott lábakkal fekszik az elfüggönyözött ágyon, barátnőjének biztosan remek rálátást engedve a megújult asszonypajtásra.

Drogos volt


A korábban drogrehabilitációban résztvevő Westbrook hónapokkal ezelőtt, szájszépítő-kúrán vett részt. Érdekfeszítő módon most úgy gondolta, a vaginájára kerül a sor.

A korábban az angol Big Brotherben is ténykedő celebritás, a műsor után mély depresszióba esett, ráadásul a nála több mint húsz évvel fiatalabb barátja is elhagyta.

Danniella lényegében, a külsejével való elégedetlenséggel magyarázta a fájdalmas műtéti beavatkozást, többek között azt is remélve, hogy volt barátja visszatér hozzá, köszönhetően az "új" nuninak.

(belső képünk illusztráció)
Forrás: The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását