2024. március 29. - Auguszta

A Fidesz még mindig Vonával foglalkozik a kormányzás helyett

A Fidesz szerint Vona Gábornak saját hiteltelen és korrupt politikáját kellene felülvizsgálnia, és ha a korrupció ellen akar harcolni, kezdje saját háza táján.
2016. december 20. kedd 17:03 - HírExtra
 

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Staudt Gábor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatón azt mondta, határozati javaslatot nyújt be a Jobbik az Országgyűlésnek, amelyben a korrupciós bűncselekmények büntetőjogi felülvizsgálatát kéri, mivel vannak olyan tényállások a büntető törvénykönyvben, amelyek noha szépen hangzanak, de az elkövetőket az alapján nehéz elfogni. Ide sorolta a hűtlen kezelést, hanyag kezelést is.

A Fidesz szerint Vona Gábor a pénzért és a hatalomért mindenre képes, mai napig nem hajlandó színt vallani Európa legnagyobb korrupciós botrányában, amelyben Kovács Béla révén érintett, és nem hajlandó elmondani, hogy "milyen idegen hatalmaknak, mennyi pénzért adta el a Jobbik lelkét".
Hozzátették: a Jobbik megint mást mond és mást cselekszik, most a szigorúbb büntetőpolitikáról beszél, miközben nem szavazta meg az új Büntető törvénykönyvet, amely kiemelten bünteti a korrupciós bűncselekményeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását