2024. március 29. - Auguszta

Lázadó figura volt George Michael

B. Tóth László szerint egy folyton elégedetlenkedő, lázadó, kiváló művész, a szakma zseniális figurája távozott George Michael halálával.
2016. december 27. kedd 08:08 - HírExtra
 

A rádiós zenei szerkesztő az MTI-nek hétfőn azt mondta, vannak a popszakmában, akik jól énekelnek, és vannak, akik emellett minden figyelmet is magukra terelnek a színpadon. George Michael is ilyen volt, akinek Freddie Mercury brit énekeshez hasonló kisugárzása volt - jegyezte meg.

B. Tóth László szerint az, hogy George Michael évek óta nem jelentkezett új albummal, semmiben nem befolyásolja a szakmai megítélését, mivel "rengeteget letett az asztalra". Nem kellett alkalmazkodnia a popzene történéseihez, mert mindig a saját zenéjét játszotta - hangsúlyozta.

Magyarországon azok, akik szerették az igényes popzenét és értették, amit énekelt, nagyon szerették - mondta, hozzátéve, George Michaelt "nem ajnározták", de folyamatosan jelen volt a zenei köztudatban.
George Michaelt 53 éves korában angliai otthonában érte a halál hétfőre virradóra.

A halálhírt bejelentő közlemény szerint az énekes, aki az 1980-as évek elején az Andrew Ridgeley-vel, gyermekkori barátjával alapított Wham! duó tagjaként vált ismertté, majd szólókarrierjével is hatalmas sikert aratott, Oxfordshire megyei otthonában "csendben elaludt". Sajtóhírek szerint halálát szívelégtelenség okozta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását