2024. március 28. - Gedeon, Johanna

James McAvoy sikert hozhat Shyamalannak

Sokan várják M. Night Shyamalan új filmjét, mert állítólag ez lesz a rendező nagy visszatérésre, aki az utóbbi években kevésbé sikeres filmeket készített.
2017. január 5. csütörtök 14:26 - HírExtra
  A Széttörve egy 23 személyiséggel rendelkező férfiról szól (a kiváló James McAvoy játssza), és a rajongók biztosak abban, hogy ennek a filmnek a végén is lesz egy nagy csavar, ahogyan a rendezőtől megszokhattuk. (Például a legnagyobb sikert hozó Hatodik érzék végén kiderül, hogy Bruce Willis végig halott volt a cselekmény során.)

Az interneten felhívás jelent meg, hogy aki már tudja, mi lesz a Széttörve nagy fordulata, az írja meg. Születtek is érdekes hozzászólások, amiket nem idézünk, mert nem akarjuk lelőni a poént, hiszen a legtöbben szeretnek meglepődni a moziban. A felhívás gazdája egyébként azért kíváncsi a nagy fordulatra, mert nem akarja megnézni a filmet, de az érdekli, mit talált ki már megint Shyamalan.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását