2024. március 19. - József, Bánk

A Fidesz már teljesen megbolondult?

A szocialisták sorozatosan veszélyeztetik a magyarok biztonságát - így reagált a Fidesz sajtóosztálya az MSZP-s Molnár Zsolt nyilatkozatára. A közlemény az aljasság csúcsa, pedig még nincs is választási kampány.
2017. január 12. csütörtök 14:19 - HírExtra
 
Azok a szocialisták prédikálnak a biztonságról, akik a bevándorláspárti politikájukkal sorozatosan veszélyeztetik a magyar emberek biztonságát - írja a Fidesz sajtó-(zárt)osztálya. 

Nem támogatták se a határzárat, se a határvédelmet, se a bevándorlási szabályok szigorítását, se a terrorellenes intézkedéseket, se a kényszerbetelepítés elleni alkotmánymódosítást - emlékeztet a Fidesz közleménye.

Azt állítják: Európa biztonságát a bevándorláspárti baloldal tette tönkre azzal, hogy támogatja a tömeges bevándorlást és a migránsok betelepítését, ezzel a terrorizmus is Európába költözött. Ami nemhogy teljesen nyilvánvaló hazugság, de undorító hangulatkeltés, kirekesztés, sőt, uszítás is.

És a non-plusz ultra, a gyógyszer elgurulásának tipikus példája:
Ha a szocialistákon múlna a terrorizmus Magyarországra is beköltözne a migránsok betelepítésével együtt.

Sosem volt vagy lesz célunk az MSZP megvédése, most sem az. Csupán szeretnénk felhívni a figyelmet a Fidesz, a jelenlegi kormányzó párt erkölcsi züllésének eme kirívó példájára, a keresztény álca mögé bújt alattomosságra, intoleranciára, az ellenfél ellenséggként való kezelésére, a versenytársunk véleményének földbetaposására. Már szinte csak az hiányzik (bár a sorok közt ott búvik) hogy az MSZP egy gyilkosokból álló terrorszervezet.

Csak a Fidesz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ususlkj
2017. január 31. 10:48
Az MSZP bizony egy gyilkosokból álló terrorszervezet: pufajkások, ÁVHsok, III/akárhányasok, gyilkos gazember mind egy szálig! Ennyi. Hülyék vagytok ha ennyit se tudtok.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását