2018. április 23. - Béla

Drámai döntést hozott a Star Trek-filmek mestere

Nem készít többé folytatást vagy rebootot (egy korábbi sorozatot újrakezdő produkciót) J.J. Abrams, akit Hollywood egyik legjobb rendezőjének/producerének és Steven Spielberg utódjának tartanak.
2017. január 12. csütörtök 16:15 - HírExtra
 

Abrams nevéhez olyan vállalkozások kötődnek, mint az új Star Trek-sorozat, a Mission: Impossible-sorozat több epizódja (rendezőként vagy producerként) és a Csillagok háborúja újraindítása. A People magazinnak elmondta, hogy a Star Treket és a Csillagok háborúját azért vállalta el, mert ezeken a filmeken nőtt fel, és nem tudott ellenállni a kísértésnek, de ezentúl eredeti és elgondolkodtató ötletekre koncentrál. Ilyen volt a Cloverfield, a vele nagyon lazán összefüggő Cloverfield Lane 10, illetve a hamarosan látható, még cím nélküli 2017 Cloverfield Movie amely a sajátos trilógia lezáró darabja.

Ebben a sci-fiben egy űrhajó legénysége olyasmire bukkan, ami alapjaiban változtatja meg a világegyetemről alkotott fogalmainkat.

Abrams szeretné, ha kiszámíthatatlan dolgokkal lephetné meg a közönséget. Ugyanakkor ironikusan megjegyzi: mivel a mostanában a mozikat elöntő folytatások és rebootok hajdani roppant eredeti ötletekből sarjadnak, szeretne ő is valami olyasmit létrehozni, ami végtelen számú folytatást és rebootot szül majd.
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását