2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Azonnal a költségei dupláját termelheti a Széttörve

Beválni látszik a jóslat, hogy M. Night Shyamalan visszanyerheti kultrendezői státuszát. Széttörve című új thrillere tetszik a kritikusoknak, a RottenTomatoes portálon 78 százalékon állt, és 3015 moziban mutatják be Észak-Amerikában, ami annak a jele, hogy a forgalmazó is erősen bízik a produkcióban.
2017. január 21. szombat 10:20 - HírExtra
 
 Becslések szerint a film 20 millió dolláros bevételt hozhat az első hétvégén, ami azt jelenti, hogy rögtön tízmilliós költsége dupláját tudja kitermelni. A Széttörve gyártója a Blumhouse Productions, amely hasonló kis költségvetésű, de nagy bevételt hozó filmekre specializálódott, amelyeket igyekeznek franchise-zá fejleszteni.

A Széttörve hőse egy sokszorosan skizofrén férfi (James McAvoy), akinek olyan személyisége is van, aki szeret embereket elrabolni.

Ugyancsak a filmbe vetett bizalom jele, hogy el merik indítani Vin Diesel új akciómozijával szemben. Az xXx: Újra akcióban szintén 20 milliós első hétvégi bevételre számíthat a szakemberek szerint.
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását