2018. május 20. - Bernát, Felícia

Öt kiló fű - s miegymás

Csaknem öt kilogramm marihuánát és más kábítószereket talált a rendőrség egy fővárosi, Hegyalja úti garázsban, két fiatal férfi ellen kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján hétfőn.
2017. január 23. hétfő 11:52 - HírExtra
 A közlemény szerint a XII. kerületi rendőrök péntek délután igazoltattak négy férfit a Hegyalja úton, miután a 23 éves H. Roland marihuánát adott el T. Tamásnak, M. Martinnak és L. Attilának. A négy férfit a rendőrök előállították és H. Rolandot kábítószer-kereskedelem bűntette, míg a másik három férfit kábítószer-birtoklás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A kihallgatásokon kiderült, hogy H. Roland a 25 éves B. Bendegúztól szerezte be a kábítószert. A rendőrök házkutatást tartottak az általa bérelt garázsban, ahol 4,8 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, 91 ecstasy tablettát, mintegy 20 gramm "varázsgombát" és 46 ismeretlen eredetű fehér színű kapszulát, valamint a kábítószer terjesztéséhez használatos mérleget és csomagolóeszközöket foglaltak le.

B. Bendegúzt a rendőrök szombaton elfogták a XII. kerületi Jagelló úton, előállították, és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók H. Rolandot és B. Bendegúzt őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását