2024. március 29. - Auguszta

Nők, most figyeljetek!

A Fidesz szerint a nőkre jelenleg a bevándorlás és az azt támogató politikai erők jelentik a legnagyobb veszélyt.
2017. január 31. kedd 15:01 - HírExtra
Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója ezt arra reagálva közölte, hogy az MSZP, a Jobbik, az LMP és az Együtt egy a Liberális Magyarországért Alapítvány által a családon belüli erőszakról rendezett kerekasztal-beszélgetésen a nők elleni erőszak felszámolását célzó isztambuli egyezmény ratifikálását, az intézményrendszer hatékonyságának növelését, a jelzőrendszer tagjainak védelmét és országos társadalmi szemléletformáló kampányt sürgetett.

Népbutítás, félelemkeltés a köbön?

A kormánypárt kommunikációs igazgatója reagálásában kifejtette: a nőkre jelenleg a bevándorlás és a migránsok betelepítése jelenti a legnagyobb veszélyt Európában. Ahol a migránsok megjelentek, ott ugrásszerűen megnőtt a nők és a gyermekek elleni erőszakos bűncselekmények száma.



Hozzátette: ugyanazok, akik egy kerekasztalnál szavakban a nőkért "aggodalmaskodnak", együtt akadályozták meg, hogy a parlament elfogadja a migránsok betelepítését megtiltó alaptörvény-módosítást.

Beszéljen kicsit a KSH

Számadatokért katt. ide

(A menedékkérő nem azonos a menekülttel és a befogadottal: menedékkérelemért jellemzően azok fordulnak Magyarországhoz, akik EU-tagságunk okán, nyugaton tervezik el a jövőjüket. Azoknak a száma akik hazánkban terveznek letelepedni, igen elenyésző.) 

 
Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását