2018. május 27. - Hella

"Putyin taszító világot képvisel"

A Párbeszéd szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök jelképezte keleti világ "elképesztő és taszító", és világok harcává egyszerűsítené a nemzetközi viszonyokat.
2017. február 2. csütörtök 13:10 - HírExtra
 
Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Magyarországnak a nyugati világ mellé kell állnia ebben a harcban, és nem Putyinnak paríroznia, ahogy Orbán Viktor teszi ma.

Ha működne a nemzetközi igazságszolgáltatás, az orosz államfő a hágai törvényszék börtönében ülne az elkövetett emberiesség elleni és háborús bűntettek miatt, ehhez képest ma ő a világpolitika legaktívabb és legeredményesebb szereplője - folytatta a szóvivő, hozzátéve: Putyin nevéhez fűződik a szíriai válság súlyosbítása, a Krím annektálása, számtalan nyugat-európai és az amerikai választás meghackelése. Úgy fogalmazott, Vlagyimir Putyinnak Magyarországon "nincs is szüksége kerülőutakra és hátsó ajtókra, hiszen személyesen Orbán Viktor és a Fidesz az, akik kiszolgálják az ő érdekeit".

Elmondta, pártja egy kétoldalas fekete-fehér szatirikus lappal kívánja felhívni a figyelmet "Putyin kártékony tevékenységére".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Ön szerint mit várhat a világ Donald Trump elnökségétől?
Trump maga az élő dögvész. Háborút, szegénységet, könnyeket...
Valószínűleg a történelem legmegosztóbb amerikai elnöke lesz, jó pár rossz húzással
Semmi különöset, bár nem szimpatikus.
Semmi különöset, bár szimpatikus.
Jónak tartom Trump kinevezését, a világ jó irányba halad.
Biff Tennen már van, de hol marad Marty Mcfly?
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását