2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az MSZP Botka mögött

Az MSZP egységesen Botka László mögött áll, és a következő hetek tárgyalásaitól várják, hogy az ellenzéki együttműködés eredményre vezessen - reagálta Molnár Zsolt, a szocialista párt elnökségi tagja kedden a Párbeszéd Magyarországért bejelentésére.
2017. február 15. szerda 07:19 - HírExtra
 A Párbeszéd Magyarországért kiszáll a baloldali pártok előválasztásokról szóló tárgyalásaiból - jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján a párt társelnöke. Szabó Tímea döntésüket azzal indokolta, hogy szerintük az MSZP és a DK nem érdekelt az előválasztásban.

Molnár Zsolt szerint az ellenzéki együttműködés kapcsán nem a technikai részletek a fontosak, hanem a változás és a kormányváltás.

"A Magyar Szocialista Pártnak kész koncepciója van az előválasztásra, amit ismertettünk, azonban azt ne felejtsük el, a következő hetek tárgyalásai azok a színhelyek, ahol meg lehet vitatni, hogy ki mit gondol erről" - mondta. Megjegyezte, hogy egyelőre csak az MSZP-nek van miniszterelnök-jelöltje Botka László személyében.

Jelezte azt is, helytelennek tartják, hogy a sajtón keresztül "üzengetnek" egymásnak a baloldali pártok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását