2018. május 21. - Konstantin

Mi is van a letelepedési kötvényekkel?

A Jobbik az Államadósság Kezelő Központnál és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál nyilvántartott letelepedési kötvények számának különbségét firtatja.
2017. február 15. szerda 15:46 - HírExtra
Staudt Gábor, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese szerdai budapesti sajtótájékoztatóján egy prezentáción szemléltette, hogy a két nyilvántartás között 1671 a különbség, s nem lehet tudni, hogy ez miből adódik.

Ha tévedés, akkor azért probléma, mert az állam bármit elhisz az offshore cégeknek, ha pedig tudatosság, akkor még nagyobb a baj és az egész kormány felelőssége felmerül - értékelt.


Kép: Szegedi KattintósStaudt Gábor felvetette azt is, hogy a letelepedési kötvények értékesítésének felfüggesztése azt jelzi, hogy később újrakezdenék azt. Ha nem így lenne, akkor kivezetnék a konstrukciót - tette hozzá.

Megjegyezte, az ilyen hibák, visszaélések miatt hozták létre a kötvények rendszerét vizsgáló ellenzéki árnyékbizottságot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását