2018. július 16. - Valter

A Sztárportréban Mészáros András

Mészáros András színművész, a Kojot című film főszereplője.
2017. március 6. hétfő 13:50 - HírExtra

Az egyik hangosítónak szilánkosra tört a bokája - beugrott egy gödörbe. Egy kaszkadőrnek a kutya kiharapott egy fél tenyérnyit a hátából - rossz pillanatban nyúlt előre a karjával, és a hátán csattant a kutya. Nekem szteroidozzák még a vállamat - az esések alatt megreccsentem. Mátray Lacinak eltört a könyöke, Márknak (Kostyál Márk rendező) levált egy porc a könyökéből, az egyik bikás embernek elszakadt az izma a combjában... Kimerítő és fárasztó munka volt.

Volt egy pont, amikor kicsit elfáradt a lelkem, de kijött Márk, megfogta a vállamat, belenézett a szemembe, és azt mondta: ne fogd vissza, jó vagy, tudod hogy megvan ez, csináld! Onnantól fogva ment.

Már az elején lehetett látni, amikor a forgatás előtt három napig csak úgy ott voltunk a helyszínen, beszélgettünk, kicsit italoztunk, hogy nagyon közel fogunk kerülni egymáshoz. Álomszerű volt ez a 38 nap forgatás, kicsit egybefolyik, nagyon más állapot volt.
Forrás: Made in media
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását