2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Babos kiemelt

Babos Tímea kiemeltként a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe a miami keménypályás tenisztorna szerdán kezdődő női főtáblás küzdelmeiben.
2017. március 20. hétfő 15:47 - HírExtra
 
A világranglistán 27. magyar játékos honlapja szerint a szervezők a 25. helyen emelték ki őt, és erőnyerőként csak a 64 között lép pályára. Ellenfele Oceane Dodin vagy a szintén francia Pauline Parmentier lesz, akik a nyitókörben csapnak össze. Dodinról (58.) friss tapasztalatai lehetnek a 23 éves Babosnak, aki februárban a budapesti verseny negyeddöntőjében 6:4, 2:6, 6:1-re verte a bombaerős ütéseiről ismert ellenfelét, majd a trófeát is elhódította. Parmentier szintén részt vett a BOK Csarnokban rendezett tornán, és a nyolcaddöntőig jutott.

A 7 669 423 dollár összdíjazású floridai női viadal tavalyi győztese - akárcsak a vasárnap befejeződött Indian Wells-i tornáé - a fehérorosz Viktorija Azarenka, aki decemberben szült, és csak később folytatja pályafutását, így nem védheti meg címét.

A férfiaknál - ahol 6 993 450 dollár az összdíjazás - az Indian Wells-i bajnok Roger Federer a favorit, annál is inkább, mert a világelső Andy Murray és a címvédő Novak Djokovic is visszalépett könyöksérülés miatt. A francia Jo-Wilfried Tsonga gyermekének közelgő születése miatt nem utazott el Miamiba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását