2024. április 19. - Emma
Száz évnél is idősebb motorok, katonai harci járművek és fakerekű autók is láthatók lesznek az Oldtimer Show elnevezésű rendezvényen április 7. és 9. között a budapesti Vasúttörténeti Parkban.
2017. március 25. szombat 10:45 - HírExtra
Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű-rendezvényén ötszáz válogatott járművet, a motorok és autók mellett traktorokat, buszokat és teherautókat tekinthetnek meg a látogatók - közölték az MTI-vel a szervezők, kiemelve, hogy a kiállított járművek között igen ritka és értékes darabok is szerepelnek.

A háromnapos rendezvény programjai között vasútmodell- és terepasztal-kiállítás, íjászat, fafaragás és furulyaoktatás is szerepel, az interaktív Oldtimer Parkban a veterán autókba be is ülhetnek a látogatók, a Kalandjárók kiállítás pedig lakókocsikat és vízi járműveket mutat be.

A Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog az Oldtimer Show hétvégéjén, így a kerti vasút, a sínautó, a lóvasút, a hajtányok és egy igazi gőzmozdony is, amelyen próbautat lehet tenni a masiniszta mellett.

A fesztiválbusz a rendezvény teljes nyitvatartási idejében a Nyugati-pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között oda-vissza, díjmentesen szállítja a látogatókat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását