2018. április 20. - Tivadar

"A Fidesz félti a lopott milliárdjait"

Az MSZP szerint amikor a Fidesz Botka László szegedi polgármestert támadja, akkor nem a dolgozó embereket félti, hanem a saját összelopott milliárdjait.
2017. március 29. szerda 17:45 - HírExtra
  
Az ellenzéki párt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Németh Szilárd, a kormánypárt frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatón azt mondta, Botka Lászlóról is kiderült, hogy a milliárdosok táborához tartozik, mert Facebook-oldala szerint a politikus az elmúlt időszakban több tízmillió forintot költhetett luxusnyaralásokra, például a Maldív-szigeteken, Zanzibáron és a Vörös-tengernél járt.

Az MSZP reagálásában azt írta, az a Németh Szilárd vagdalkozik, akinek a pártja szerint havi nettó egymillió forint nem számít kirívó jövedelemnek.

Hozzátették: Botka László saját pénzéből fizeti a nyaralásait, és azért dolgozik, hogy ezt mindenki megtehesse, a Fidesz viszont azon dolgozik, hogy még többet lophasson.

A párt közleményben Botka László luxusadós javaslatával kapcsolatban megemlítette, hogy a gazdagokat védő Fidesz "kétségbeesetten kapálózik", hogy 2018 után ne kelljen többet adóznia.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön kire szavazna az országgyűlési választáson?
MSZP
Jobbik
Fidesz-Kdnp
Momentum
LMP
Európai Alternatíva Párt
DK
Kétfarkú Kutya Párt
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását