2024. április 23. - Béla

Az idióta propagandának se vége se hossza

Magyarországnak keményen fel kell lépnie Brüsszellel szemben az energiapolitikában - mondta Tuzson Bence csütörtökön Pakson.
2017. április 6. csütörtök 10:59 - HírExtra
 
A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az atomerőmű látogatóközpontjában tartott sajtótájékoztatón hozzátette: Brüsszel arra készül, hogy elvegye az energiaárak meghatározásának jogát Magyarországtól, ami áremeléssel járna, és nem lehetne megtartani a rezsicsökkentés eredményeit.

Hangsúlyozta: a most zajló nemzeti konzultációnak az egyik legfontosabb kérdése, hogy fenntartsuk-e Magyarországon az energia hatósági árszabályozását, vagy fogadjuk el Brüsszel döntését.

Mindezt Tuzson Bence annak fényében mondta, hogy az Európai Unió támogatása és pénze nélkül nem újulhatott volna meg  Magyarországon számtalan város főtere, és számtalan egyéb épület, nem jöhettek volna létre új munkahelyek. A kormány úgy "arcol" az unióval, hogy elfelejti, mennyi mindent köszönhet neki. Öngól. Álságos propaganda. És van ember akit ezért fizetnek.  
Forrás: MTI /HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását