2019. március 20. - Klaudia

Fenyegetőzött a késével, lövés érte

Késsel fenyegetőzött Milánó utcáin szombat reggel egy feltehetően marokkói férfi, akit a rendőrök csak úgy tudtak megállítani, hogy több lövéssel megsebesítették - közölték az olasz hatóságok.
2017. április 9. vasárnap 15:59 - HírExtra
A rendőrök körbevették a mindkét kezében egy-egy késsel hadonászó férfit, akit először paprikasprével, majd gumibottal próbáltak megállítani, de elfutott. Végül többször is lábon lőtték, hogy el tudják fogni.

A férfinál nem voltak dokumentumok, de a hatóságok szerint marokkói állampolgárról van szó. Kórházba szállították. Az első vizsgálatok szerint kábítószer hatása alatt volt.


Milánó


Kellemetlen eset

A rendőrséget helyi lakosok riasztották a reggeli órákban azzal, hogy Milánó egyik utcáján egy afrikainak tűnő férfi kiabál és késsel fenyegeti az arra járókat. Egy éjjel-nappal nyitva tartó, kebabot áruló üzletből lépett ki az utcára, ahol vitába keveredett bevándorló, feltehetően egyiptomi férfiak egy csoportjával, akik aztán magára hagyták.

"Nem terrortámadás történt, de az eset segített felmérni, milyen gyorsan vagyunk képesek beavatkozni veszély esetén, főleg a Stockholmban történtek után" - jelentette ki Marcello Cardona, a milánói idegenrendészet parancsnoka. Hangsúlyozta, hogy a rendőrök néhány perc alatt a helyszínen voltak és ártalmatlanná tették a késekkel hadonászó férfit. Hozzátette, ha kiderül róla, hogy illegális bevándorló, kiutasítják Olaszországból.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Ön szerint mit várhat a világ Donald Trump elnökségétől?
Trump maga az élő dögvész. Háborút, szegénységet, könnyeket...
Valószínűleg a történelem legmegosztóbb amerikai elnöke lesz, jó pár rossz húzással
Semmi különöset, bár nem szimpatikus.
Semmi különöset, bár szimpatikus.
Jónak tartom Trump kinevezését, a világ jó irányba halad.
Biff Tennen már van, de hol marad Marty Mcfly?
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását