2018. július 19. - Emília

David Hasselhoff a veszteségeit siratja

Máig azon kesereg David Hasselhoff, hogy lehetett volna Superman és Indiana Jones is, de lemaradt ezekről az álomszerepekről. „Azt mondta az ügynököm, ha elvállalod Superman szerepét, életed végéig Superman maradsz, és visszamondta a nevemben – mesélte a Baywatch című sorozat egykori sztárja az Access Hollywoodnak.
2017. április 28. péntek 07:53 - HírExtra
 – Máig bánom, hogy hallgattam rá. Pedig készültem, gyúrtam meg ittam a fehérjeturmixokat, mert sovány gyerek voltam szuperhősnek. Akárcsak Christopher Reeve, aki végül megkapta. De Chrisre nem haragszom, nagyszerű srác volt, úgyhogy örülök, hogy ő lett Superman.”

Hasselhoff másik nagy bánata, hogy nem ő lett Indiana Jones: „Én is versenyben voltam, de Spielberg azt mondta, hogy neki az a másik srác kell a Csillagok háborújából, úgyhogy Harrison Ford lett a frigyláda fosztogatója”.

A korosodó színész azt is lárulta, hogy egyszer belezúgott Anne Hathaway-be, és talán lett is volna nála esélye, de ő éppen nős volt. „Szomszédos stúdiókban forgattunk, és átvittem hozzá a lányaimat. Nagyon aranyos volt és végig flörtölt velem. Nem tudtam vele betelni.”

Hasselhoff visszatér hajdani dicsősége színterére: ő is szerepel a Baywatch nagyszabású moziváltozatában, akárcsak a sorozat másik nagy sztárja, Pamela Anderson. A főszerepekben Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra és Alessandra Daddario láthatók.
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását