2017. szeptember 26. - Jusztina

Egy filmben a két sztár

Diane Keaton, Jane Fonda és Candice Bergen is szerepel a Book Club (Könyvklub) című romantikus vígjátékban, amelyről a hamarosan kezdődő cannes-i filmfesztiválon hallhatnak többet a forgalmazók.
2017. május 5. péntek 12:41 - HírExtra
 
A Kaliforniában játszódó vígjáték négy, hatvanas éveit taposó barátnőről szól, akik havonta összeülő könyvklubjukban beszélnek meg egymással egy-egy könyvet. A szürke ötven árnyalata című regény azonban váratlan fordulatot hoz az életükben.

A filmet Bill Holderman, az A Walk in the Woods producere rendezi saját forgatókönyvéből, amit Erin Simmsszel együtt írt. A rendezőként debütáló Holderman producerként is közreműködik a film elkészítésében Simms, Andrew Duncan és Alex Saks társaságában.

A deadline.com értesülése szerint a jelenleg az előkészületeknél tartó Book Clubot a cannes-i nemzetközi forgalmazói vásáron mutatják be a potenciális érdeklődőknek.

Keaton hamarosan a Hampstead című romantikus komédiában látható a filmvásznon Brendan Gleeson társaságában. Emellett a Divanation című Netflix-produkciót forgatja Bette Milderrel és Goldie Hawnnal.

Fonda mostanában fejezte be a Netflixnél az Our Souls At Night forgatását Robert Redforddal. Továbbá negyedik évadához érkezett ugyancsak a Netfixnél Grace és Frankie című sorozata Lily Tomlinnel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását