2024. március 19. - József, Bánk

Hihetetlen: Kósa újra meg újra Sorosozik

Kósa Lajos szerint Soros György ügynökei szervezik a különböző megmozdulásokat - erről a Fidesz frakcióvezetője az M1 aktuális csatornának beszélt hétfőn.
2017. május 22. hétfő 10:03 - HírExtra

Azt mondta, Magyarország egy demokratikus ország, ahol szólás- és gyülekezési szabadság van, ezért bárki tüntethet, aki a megfelelő jogszabályokat betartja és nem agresszív, még akkor is, ha értelmetlen célért teszi. Példaként említette, hogy a CEU-t senki sem akarja bezárni.

Azok a szervezetek és aktivisták szervezik ezeket a tüntetéseket, akiket Soros György pénzel, illetve az ő ügynökeiként különböző ügyeket képviselnek - jelentette ki Kósa Lajos.

Hozzátette: Soros György régóta képviseli, hogy Európának évente több millió migránst kellene befogadnia és ehhez fel kellene venni 100 milliárd eurónyi hitelt. "Nyilván tőle, mert ezen jól lehet keresni" - jegyezte meg.

Szerinte Soros György különböző eszközökkel minden olyan kormány ellen küzd, amelyik a migrációt meg akarja állítani. Európában ennek élharcosai a visegrádi négyek, ezen belül pedig Magyarország - indokolta, hogy a Fidesz álláspontja szerint Soros György miért támadja a magyar kormányt.

Azzal összefüggésben, hogy az MSZP a nap folyamán nyújtja be azt az európai mentőcsomagnak nevezett javaslatát, amellyel az ellenzéki párt szerint választ adnak az Európai Parlament határozatának kifogásaira, Kósa Lajos azt mondta: az ügynek "még csak a vádemelési szakában vagyunk, az MSZP már az ítéletet akarja végrehajtani". Szerinte ezzel még várni kellene, hisz a LIBE jelentése még nem készült el, még nem álltak neki a munkának. Az ellenzéki javaslat elnevezését a Fidesz frakcióvezetője hangzatosnak nevezte, és - mondta - bár Európa számos vonatkozásban reformra szorul, "nem lehet akkora bajban, hogy a szocialisták mentsék meg".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását