2018. július 16. - Valter

Újjé! Megújul az M1 sport

B. Németh Péter és Lipcsei Betta vezetésével megújult formában jelentkezik hétfőtől az M1 aktuális csatorna sporthíradása.
2017. július 10. hétfő 16:52 - HírExtra
 

"Ez egy óriási kihívás számomra, hiszen korábban az egyik sporttelevízióban kizárólag a labdarúgással és a kézilabdával volt kapcsolatom, illetve egy utánpótlás-magazint készítettem, itt viszont napról napra mindent lefedve, minden sportággal foglalkozhatok" - mondta az M1 hétfő reggeli műsorában Lipcsei Betta, akinek szerepvállalását most jelentették be a csatornán.

A két műsorvezető főleg az esti M1 Híradó főkiadásaiban szerepel majd, de a sporthírek mellett stúdióbeszélgetéseket is vezetnek. A 18 órakor kezdődő műsorban 3-5, a 19.30-as híradóban 4-6, majd 22 órától 10-11 perc jut a sportnak, amelyeket már nem a Híradó műsorvezetője mond el, hanem Lipcsei Betta vagy B. Németh Péter.

"A tartalom nem változik, hiszen az M1 sporthíradója eddig is mindenről beszámolt, de mindezt mostantól sokkal bővebben, részletesebben, modernebb körítésben és stílusban tesszük" - tette hozzá Lipcsei Betta.

Lipcsei Betta és B. Németh Péter gyakran jelentkezik majd élőben kiemelt hazai rendezésű sporteseményekről is, ők lesznek az M1 Sport arcai.

Nem változik az M1 és az M4 Sport együttműködése sem, a sportcsatorna a jövőben is az M1 sporthíreivel színesíti saját műsorfolyamát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását