2018. május 25. - Orbán

Erős forgalom a határokon

Továbbra is erős a forgalom a Csongrád megyei határátkelőhelyeken, a Szerbia és a Románia felé utazóknak érdemes a kisebb átkelőket választaniuk - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap reggel az MTI-t.
2017. július 30. vasárnap 13:03 - HírExtra
 
Huber Krisztián közölte, a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyautóknak négy órát kell várakozniuk. Az autóbuszoknak a ki- és a belépő oldalon is egyaránt kétórás a várakozási idő. Az ásotthalmi átkelő kilépő oldalán egyórás a sor.

A magyar-román határon a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a kilépésnél a személyautóval érkezők egyórás várakozásra számíthatnak - tudatta a főhadnagy.

Az utazóknak Szerbia felé célszerű másik határátkelőt választani. A magyar és szerb állampolgárok használhatják a tiszaszigeti, a bácsalmási és a röszkei közúti határátkelőhelyet. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Emellett a hercegszántói és tompai átkelő folyamatosan igénybe vehető. A Románia felé tartók választhatják az egész nap működő kiszombori átkelőt.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilalkalmazás segítségével tájékozódhatnak az utazók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását