2024. április 16. - Csongor

Tovább tart a forgalmirend-változás

Szeptember 24-éig meghosszabbítják a Váci út és a Róbert Károly körút csomópontjában a korábban bejelentett forgalmirend-változásokat, amelyekre a 3-as metróvonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kiépítése miatt van szükség - tájékoztatta a BKV pénteken az MTI-t.
2017. szeptember 17. vasárnap 14:03 - HírExtra
 

A továbbra is érvényben maradó korlátozások közül elsőként említették, hogy a Váci útról a belváros felé vezető oldalon a Róbert Károly körútra balra kanyarodni továbbra sem lehet.

Fenntartják a Róbert Károly körúton az Árpád híd irányába a Váci úti kereszteződésnél a szélső egyenesen haladó sáv lezárását. Az Árpád híd felől a Váci útra - a városból kifelé vezető irányba - balra kanyarodó két forgalmi sávból a továbbiakban is csak a külső sáv lesz járható.

A Róbert Károly körúton az Árpád hídról lejövő, három egyenesen haladó forgalmi sávból a szélső lezárva marad.

A Váci útról balra az Árpád híd irányába kanyarodó külső forgalmi sáv továbbra sem járható. A Váci út és a Róbert Károly körút csomópontjában, a villamosvágányokon áthajtásnál sávszűkületekre kell számítani - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását