2018. november 19. - Erzsébet

Tállai benzincsökkentése már nyugaton is szemet szúrt

Tállai András NAV-elnök, a Mezőkövesd focicsapat tulajdonosa és a város korábbi fideszes országgyűlési képviselője ismét az amerikai címlapokra tette Magyarországot, a világ egyik legbefolyásosabb üzleti hírügynöksége, a Bloomberg ugyanis címlapon hozza, hogyan sikerült Tállainak egy személyben csökkentenie a benzin és a gázolaj árát Mezőkövesden.
2017. november 14. kedd 10:08 - HírExtra
 
Ahogy szombaton írtuk, a politikus egy Facebook-bejegyzésben számolt be arról, hogy miután állampolgárok panaszkodtak neki a drága üzemanyag miatt, ő egyeztetett a Mollal, ennek eredményeként pedig Mezőkövesden a benzin 11, a dízel pedig 5 forinttal lett olcsóbb.

A Bloomberg "Így kell Magyarországon csökkenteni a benzin árát" című cikkében megemlíti, hogy miközben Tállai elintézte a földijeinek a benzinár-csökkentést, az országban átlagosan 16 forinttal drágult a benzin és 11 forinttal a gázolaj az elmúlt időben. A hírügynökség tudósítója kereste a Molt, hogy tényleg az Orbán-kormány tagjainak bemondására csökkentik-e az üzemanyag árát azok választókerületeiben, de az olajtársaság nem kívánt válaszolni.

Mindeközben a Magyar Távirati Iroda (MTI) hallgat az ügyről.
Forrás: index.hu/hirextra.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását