2024. március 29. - Auguszta
Mások mellett a Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Dj Snake is fellép a Balaton Sound fesztiválon, amelyet jövőre július 4-től 8-ig rendeznek meg Zamárdiban.
2017. december 9. szombat 08:02 - HírExtra
 A fesztivál nagyszínpada 2018-ban megváltozik, formájában és dekorációjában is új lesz. A szervezők a megújításra pályázatot írtak ki, aminek végeredménye az év végén derül ki - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

"A Balaton Sound nemzetközi értékét mutatja, hogy több mint fél évvel a kezdés előtt a legnagyobb sztárok közül ilyen sokan már elfogadták a felkérésünket" - idézte a közlemény Fülöp Zoltánt, a fesztivál főszervezőjét. A Sound másik alapítója, Lobenwein Norbert hozzátette: a most bejelentett nevek között a nagyszínpad valamennyi headlinere szerepel.

Az amerikai Chainsmokers elektropop-duó tavaly már zenélt a Soundon, idén a Sziget fesztiválon lépett fel. A formáció idén megjelent első lemeze, a Memories... Do Not Open az első helyen nyitott a Billboard listáján, a csapat nyert már Grammy-t is, Closer című dalát pedig több mint egymilliárdszor streamelték a Spotify-on.

A világ egyik legismertebb dj-producere, a szintén a Grammy-díjas francia David Guetta hetedszer fog fellépni a Balaton Soundon: 2008 és 2016 között minden évben járt Magyarországon, a Sound mellett a Szigeten és a VOLT-on is. Guetta nevéhez számos klubsláger kötődik, legfrissebb albuma 2018-ban érkezik.

A DJ Mag magazin TOP dj-ket összesítő lista állandó dobogósa Dimitri Vegas & Like Mike, a belga dj-producer páros, amely szintén nagy visszatérője a Soundnak, hiszen háromszor felléptek már Zamárdiban, emellett ők adták az idei Sziget End Show-ját is. Négyszer szerepelt már a Balaton Soundon Martin Garrix is (egy-egy Sziget-, EFOTT- és VOLT-fellépés mellett), a még mindig csak 21 éves holland tehetség, akit idén másodszorra választottak a világ első számú dj-jének.

Jön jövőre Zamárdiba a francia Dj Snake is, aki a nagy sláger, a Lean On társszerzője, és a francia elektronikus zenei élet meghatározó alakja. A dance-EDM irányzatot fogja képviselni a Balaton Soundon Jonas Blue, Ausztráliából érkezik Nervo és Timmy Trumpet, a hiphop-R&B vonalat erősíti az amerikai Ty Dolla Sign, a holland élvonalból pedig a W&W tér vissza Zamárdiba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását